Rofix priprema za bojanje

rofix logo

 

RÖFIX PF 110 FILL / Masa za izravnavanje zidova i zapunjavanje fuga

 

unutra, Strop, Zid Mješalica žlica Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PF 170 PLANE TOP / Masa za izravnavanje na bazi gipsa

 

unutra, Strop, Zid Mješalica žlica Uređaj za špricanje mokre žbuke Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PF 870 MANTECA / Pastozna vapnena glet masa

Pravilno zamiješana, gotova za uporabu, tankoslojna masa za izravnavanje.

Univerzalna, prirodno bijela masa za gletanje i žbukanje, moguće špricati. Za unutarnje zidove, strop, betonske, žbukane i gipsano kartonske podloge.

Za oblaganje donjih slojeva stropa, gotovih elemenata, zidnih građevinskih ploča, kao i za izravnavanje vapneno - cementnih temeljnih žbuka.

unutra, Strop, Zid Mješalica Ne razrijeđivati vodom Gleter 1-2x Uređaj za špricanje mokre žbuke Nastavak - špahtla za gletanje Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PF 880 OPTI / Obogaćena vapnena glet masa

Vapnena glet masa (zračno vapno, mramorno brašno).

Za stvaranje glatke površine na temeljnim žbukama u unutarnjem području.

Potrebno premazati odgovarajućim premazom

Nije pogodno za naknadno postavljanje pločica.

unutra, Strop, Zid Mješalica Gleter 1-2x Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PF 960 POLIFIX / Unutarnja glet masa

Poboljšana, bezcementna, hidrofobirana, vapnena masa za gletanje sa mineralnim dodacima za dobijanje glatke površine i površine bez naprezanja, na mineralnim podlogama kao što su npr. beton, cementne žbuke, vapneno-cementne žbuke, vapneno-gipsane žbuke, gips-kartonske ploče. Pogodna za korištenje u unutrašnjem prostoru.

Debljina nanosa: min. 2mm; max. 4mm. Vapnena glet masa NIJE pogodna za gletanje na staklu, plastici svih vrsta, drvetu, metalu, nije dozvoljena kao podloga za predstojeće keramičarske radove, kao i primjena u prostorijama koje su opterećene vlagom.

Glet masa za neravne podložne žbuke

unutra, Strop, Zid Mješalica žlica Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5 °C, odnosno biti iznad + 30°C Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PP 201 SILICA LF / Silikatni dubinski predpremaz i razrjeđivač za silikatne proizvode

Mineralni ekološki univerzalni proizvod za RÖFIX silikatne žbuke i silikatne boje.

Transparentni predpremaz s algicidnim i fungicidnim karakteristikama zbog svoje prirodne alkalnosti. Prikladan za korištenje vani, a zbog upotrebe sirovina koje nisu štetne, moguća i upotreba u unutarnjim prostorima.

Upotrebljava se s jedne strane kao dubinski predpremaz za učvršćivanje mineralnih podloga, a s druge strane kao razrjeđivač za RÖFIX silikatne žbuke i silikatne boje.

Mješalica Razrijediti s vodom u omjeru 1:1 - 1:3 Valjak 1-2x Četka 1-2x Airless-uređaj za špricanje Uređaj za špricanje mokre žbuke Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PP 301 HYDRO LF / Hidrosol dubinski predpremaz

Univerzalni, nepigmentirani, transparentni specijalni predpremaz bez otapala za manje čvrste podloge. Za učvršćivanje podloge i egaliziranje starih i novih žbukanih površina.

Paropropusni univerzalni predpremaz za slijedeće disperzivne boje, boje od silikonske smole i disperzivne silikatne boje. Unutra i vani na mineralnim i organskim podlogama, te starim žbukama od umjetne ili silikonske smole i starim toplinsko-izolacijskim sistemima.

Mješalica Razrijediti s vodom u omjeru 1:1 - 1:3 Valjak 1-2x Četka 1-2x Uređaj za špricanje mokre žbuke Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

PP 311 POLIGRUND / Akrilni predpremaz

Univerzalni, nepigmentirani, bijeli predpremaz bez otapala za slabo nosive podloge.

Za izjednačavnje upijanja starih i novih ožbukanih površina.Paropropusni predpremaz za predstojeće disperzivne, silikonske i disperzivno-silikatne boje.

Upotrebljava se za unutarnje i vanjske mineralne i organske podloge, kao i stare podloge na bazi umjetne smole ili silikonske žbuke.

Mješalica Razrijediti s vodom u omjeru 1:1 - 1:3 Valjak 1-2x Četka 1-2x Uređaj za špricanje mokre žbuke Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PP 401 SILCO LF / Silikonski dubinski predpremaz

Nepigmentirani, vodenasti grund na bazi visokokvalitetnih silikonskih emulzija sa dubinskim djelovanjem na fasadama, unutarnjim zidovima i stropovima prije nanošenja završnih žbuka i boja.

Za učvršćivanje slabih mineralnih podloga. Za ujednačavanje jako/neravnomjerno upijajućih podloga. Dodatno hidrofobiranje.

Mješalica Razrijediti s vodom u omjeru 1:1 - 1:3 Valjak 1-2x Četka 1-2x Airless-uređaj za špricanje Uređaj za špricanje mokre žbuke Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PP 307 ISO LF / Izolacijski predpremaz

Pigmentirani izolacijski grund dubokog djelovanja, postojan na otapala.

Za suzbijanje mrlja od ljepila, čađi i nikotina. Za učvršćivanje/ujednačavanje starih, pješčanih ili neravnomjerno upijajućih podloga.

Mješalica Kod prvog nanošenja razrijediti s maks. 5% vode Kod drugog nanošenja razrijediti s maks. 3% vode Valjak 1-3x Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PP 405 HYDROPHOB / Silikonska zaštita

Za hidrofobiranje mineralnih materijala u untra i vani. Prikladno i za fasade, betonske građevine kao i za mineralne žbuke,prirodni kamen, ciglu i pješčani kamen, gipsano kartonske ploče i premaze mieralnim bojama.

Mješalica Ne razrijeđivati vodom Valjak 1-2x Četka 1-2x Uređaj za špricanje mokre žbuke 1-2x Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5°C. Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.

RÖFIX PP 403 MULTI / Silikonski premaz

RÖFIX PP 403 MULTI je univerzalni proizvod za višestruku upotrebu. Pored funkcije klasične lazure (obojane) RÖFIX PP 403 MULTI može se koristiti kao nosač za efektni materijal (perle, pahuljice, RÖFIX Metallic Chips, ...) i kao zaštitni sloj (transparentan ili obojan) za mineralne i organske površine postizanjem svilenkasto glatke površine nalik lateksu.

Četka Za vrijeme obrade i sušenja temperatura okoline tj. podloge ne smije pasti ispod + 5 °C, odnosno biti iznad + 30°C Detaljne sigurnosne upute možete potražiti na posebnim sigurnosnim listovima. Prije upotrebe treba pročitati sigurnosne listove.