Grigolin žbuke

grigolin logo

 

In sacco Sfuso  
interni esterni  

FG 12
Temeljna žbuka za unutarnju i vanjsku upotrebu
opis Suha mješavina na bazi izabranih punila, hidrauličnog veziva, hidratiziranog vapna i naročitih aditiva.
upotreba FG 12 može biti upotrebljen kao unutarnji i vanjski sloj na podlozi od cigle, grubog betona, blokova i mreže kao naosač žbuke. Strukture od glatkog betona moraju se preventivno obraditi s našim RG 12. FG 12 se nesmije upotrijebiti na gipsanoj, obojenoj, i podlozi koja se mrvi.
Za termoizolacijske blokove savjetuje se uporaba FG 99.
preuzimanje
reference Nova Judeca
Residence Bidasio
Istituto Suore Maestre di S. Dorotea, Casa Generalizia
Torre dell'Orologio
Millennium
Residenza 'Le Torri'
In sacco  
interni esterni  

Hydrotherm
Temeljna termoizolirajuća žbuka
opis Suha mješavina na bazi hidrauličnih veziva, polistirola visokog stupnja ekspanzije, mineralnih agregata i naročitih aditiva koji pospješuju obradivost i garantiraju vodo-otpornost.
upotreba HYDROTHERM može biti upotrebljen za žbukanje unutarnjih i vanjskih prostora na podlozi tipa cigle, grubog betona, mreže za žbuku, blokova i td. pod uvjetom da nema prašine, cvijetanja, ulja, masnoća i drugih zapriječenja. Može biti upotrebljen bilo za nova građenja, bilo za restauriranje prostorija za stambenu ili industrijsku svrhu. Strukture od glatkog betona moraju prethodno biti grubo ožbukane našim RG 12. Zbog svog specifičnog sastava najpogodniji je za upotrebu na termoizolirajućim zidovima tipa lecablock, saćastoj i poroznoj cigli, te iveričastim panelima od mineraliziranog drva. HYDROTHERM se nesmije upotrijebiti na gipsanoj podlozi, obojenoj, nestalnoj i podlozi koja se mrvi.

HR Hydrotherm-page-001

 

In sacco Sfuso  
interni  

GS 08
Temeljna žbuka na bazi gipsa, vapna, perlita, za unutarnju upotrebu dvoslojnog tipa
opis Suha mješavina na bazi biranih punila, gipsa, hidriranog vapna, naročitih aditiva i
upotreba GS 08 može biti upotrebljen za ožbukavanje interijera na podlogama tipa cigle, grubi beton, blokovi i mreža za žbuku. 
GS 08 nesmije se upotrijebiti na vanjskim površinama, obojenoj, nepostojanoj i podlozi koja se mrvi. Izbjegavati upotrebu u vlažnim prostorima za koje su predviđeni proizvodi, poput naših IG 14, IGK 14, FG 12, FGK 12. 

 

 HR GS 08-page-001

 

In sacco Sfuso  
interni esterni interni_esterni_protetti  

Stabilmix
Fina žbuka visoke kvalitete povećanih obradivih svojstava
opis Vlažna mješavina na bazi prirodnog rječnog pjeska prosijanog i opranog te grassello di calce dobivenog gađenjem živog vapna u vodi uz odgovarajuću obradu.
upotreba Površine moraju biti poravnate, jednolične i vlažne. Ukloniti prije primjene eventualnu prašinu nastalu struganjem i oradom. Za primjenu postupiti kako slijedi: provjeriti vlažnost podloge ili ju eventualno ovlažiti; za primjenu upotrijebiti metalnu gladilicu u dva ili više međusobno ukrižena prijelaza. 
Tako naneseni materijal može se obraditi spužvastom gladilicom ili eventualno mehaničkom gladilicom , vlažeći ako je potrebno dok se ne dobije zaglađena površina bez spojeva i preslojavanja. Ako se primjenjuje na staroj žbuki, u mješavinu proizvoda primijesiti PRG 10 razrijeðen 1:10 ili primijeniti isti proizvod direktno na podlogu. 

HR GS 08-page-001