Obratite se s povjerenjem

Imate li dodatnih pitanja?

 

Molimo pročitajte često postavljena pitanja. Ukoliko ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje, pošaljite nam upit. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

ČESTA PITANJA

Odgovori na najčešća pitanja naših kupaca

Jesu li svi proizvodi prikazani na web stranici?

Kako u našem prodajnom centru imamo na tisuće proizvoda, unatoč velikom trudu nismo ih u mogućnosti sve prezentirati na web stranici. Ukoliko tražite neki specifični proizvod vezan za gradnju ili uređenje i niste ga pronašli na našoj web stranici, velika je mogućnost da je dostupan u našem prodajnom centru. U tom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate ili posjetite.

Može li se proizvode naručiti putem telefona?

Naravno, kontaktirajte nas na +385 51 706 420, naše stručno osoblje zaprimit će Vašu narudžbu i dogovoriti s Vama sve detalje.

Je li dostava osigurana?

Za svu kupljenu robu nudimo Vam brzu i povoljnu dostavu na Vašu adresu. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate.

Postoji li garancija povrata?

Naravno, ukoliko imate primjedbe na proizvod koji ste kupili kod nas, kontaktirajte nas i sve ćemo riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Koji su načini plaćanja?

Enex Vam nudi veliki izbor načina plaćanja. Kupljene proizode možete platiti gotovinom, na kartice – jednokratno ili na rate, općom uplatnicom ili prilikom dostave.

Pošaljite upit!

Brzo slanje upita