VELUX SJENILA I ROLETNE

VELUX rješenja za zamračenje

Rana ljetna svitanja, ulična svjetla koja ometaju zimi, svjetlost punog mjeseca. Nepoželjno svjetlo može nam otežati da zaspemo kada želimo. Potpuni mrak ključan je za dobar noćni san ili okrepljujući poslijepodnevni odmor. VELUX rješenja za zamračenje idealna su za spavaće sobe i dječje sobe gdje je potrebno potpuno zamračenje. Pruža vam savršeno ozračje za odmor i opuštanje.

VELUX rješenja za kontrolu energije
Vaši VELUX krovni prozori donose toplinu i svjetlost u vaš dom. Kontroliranje ovih elemenata pomoću VELUX sjenila i vanjskih roleta ključ je za postizanje idealne unutarnje klime u vašem domu.

VELUX sjenila i vanjske rolete pružaju dodatnu izolaciju i zaštitu od vrućine. Mogu smanjiti potrošnju energije u vašem domu smanjenjem gubitka topline tijekom zime te smanjenjem dobitka topline tijekom vrućih sunčanih dana.

VELUX rješenja za zaštitu od vrućine
Topli i sunčani ljetni dani nešto su fantastično, ali izravna sunčeva svjetlost može previše zagrijati vašu kuću. Za najbolju zaštitu od vrućine sunčevo se svjetlo mora zaustaviti prije nego udari u prozorsko staklo. VELUX proizvodi za zaštitu od vrućine postavljaju se izvan prozora kako bi učinkovito spriječili da se vaš dom pregrije. Primijenili smo svo svoje znanje i iskustvo kako bi osigurali da naše rolete i vanjske tende budu čvrste i izdržljive te da se mogu nositi s ekstremnim vremenskim uvjetima za savršenu učinkovitost.

VELUX sjenila za dekoraciju i podešavanje svjetlosti
Ponekad je potrebno kontrolirati dolazeće svjetlo u svome domu zbog različitih aktivnosti: Spriječiti odsjaj tijekom gledanja televizije, namjestiti svjetlo za čitanje knjige ili recepta, dobiti privatnost u spavaćim sobama ili kupaonicama. VELUX nudi sjenila za sve potrebe podešavanja svjetla ili privatnosti koje vam omogućuju kontrolu dolazećeg svjetla dok u isto vrijeme ukrašavaju vaš dom.

VELUX rješenja za zaštitu od insekata
Tijekom ljetnih mjeseci želimo da u sobi ima što više svježeg zraka, da se povežemo s prirodom tijekom dana i spavamo spokojno s otvorenim prozorom. Ali toplo vrijeme donosi mnogo nepozvanih gostiju: Insekata. VELUX pruža učinkovitu zaštitu od insekata koja vam dopušta da uživate u svim pogodnostima svoga VELUX krovnog prozora, dok istovremeno tjerate insekte van tijekom čitave godine.

VELUX sjenila za kupaonicu
Savršena spavaća soba je mjesto gdje se možete opustiti u udobnosti. A upravo vam krovni prozori pomažu pri tome stvaranjem vedrog, prozračnog ugođaja i osiguravanjem zdrave unutarnje klime. Ali ako želite maksimalno iskoristiti svoje krovne prozore, morate moći podesiti ulazeće svjetlo ili ga potpuno zamračiti za miran san.Održavajte temperature ugodnima tijekom ljeta putem optimalne zaštite od vrućine s vanjske strane prozora s VELUX vanjskom tendom ili osigurajte svjež zrak bez kukaca zahvaljujući VELUX komarniku.

VELUX sjenila za dnevni boravak
Krovni prozori otvaraju vaš dom i nude fantastične poglede na okolnu prirodu i nebo. Ovaj vedar, prozračan ugođaj naročito je važan u dnevnom boravku – mjestu gdje se vaša obitelj svakog dana okuplja radi opuštanja i razgovora. A VELUX originalna sjenila omogućuju to sve svojom potpunom kontrolom svjetla, udobnošću, privatnošću i dekorativnošću. Postoji mnogo stilova koji odgovaraju vašem ukusu.

Održavajte temperature ugodnima tijekom ljeta putem optimalne zaštite od vrućine s vanjske strane prozora s VELUX vanjskom tendom ili osigurajte svjež zrak bez kukaca zahvaljujući VELUX komarniku.

 

VELUX sjenila za kupaonicu
VELUX krovni prozori mogu bilo koju sobu napuniti obiljem prirodnog svjetla i svježeg zraka. Dodatno dnevno svjetlo sobi daje otvoreniji, prostraniji ugođaj. U prostorima s velikom vlažnošću omogućavaju dobru ventilaciju.

Oblačite li se ujutro ili se opuštate u kadi, privatnost u kupaonici jednako je važna kao i svjetlo – zato su potrebna VELUX originalna sjenila. Sjenila laka za čišćenje poput žaluzina sjajan su način za povećanje privatnosti u kupaonici.

 

VELUX sjenila za kuhinju

Krovni prozori ogromna su prednost u toploj, aktivnoj kuhinji jer pružaju izvanrednu ventilaciju. Kuhanje stvara paru, dim i mirise, pa vašim prozorima trebaju sjenila koja se dobro nose s vrućinom. A kako je vaša kuhinja i mjesto gdje provodite vrijeme s obitelji i gostima, vaša sjenila trebaju biti jednako praktička koliko i lijepa.Krovni prozori ogromna su prednost u toploj, aktivnoj kuhinji jer pružaju izvanrednu ventilaciju. Kuhanje stvara paru, dim i mirise, pa vašim prozorima trebaju sjenila koja se dobro nose s vrućinom. A kako je vaša kuhinja i mjesto gdje provodite vrijeme s obitelji i gostima, vaša sjenila trebaju biti jednako praktička koliko i lijepa.

VELUX sjenila za dječju sobu
Dječja soba je istinski višenamjenski prostor. Tijekom noći tišina i tama doprinose spokojnom snu. Ali po danu morate moći podesiti ulazno sunčevo svjetlo kako bi temperature bile ugodne te kako biste stvorili pravi ugođaj za igru ili pisanje domaće zadaće.  Takva prilagodljiva sjenila savršena su za ovakve višenamjenske, žive prostore.Održavajte temperature ugodnima tijekom ljeta putem optimalne zaštite od vrućine s vanjske strane prozora s VELUX vanjskom tendom ili osigurajte svjež zrak bez kukaca zahvaljujući VELUX komarniku.

VELUX sjenila za kućni ured
Dodatna soba u vašoj kući služi različitim namjenama. Ona može služiti kao kućni ured koji se koristi i kao gostinjska soba ili vam možda služi kao radionica ili studio za jogu. No koja god njihova funkcija bila, sjenila su važan dio stvaranja savršenog ugođaja. Ona omogućuju da ovaj dinamičan prostor ostvari svoj potencijal dopuštajući vam da ublažavate dolazeće svjetlo te da si osigurate mrak i privatnost tijekom noći.Održavajte temperature ugodnima tijekom ljeta putem optimalne zaštite od vrućine s vanjske strane prozora s VELUX vanjskom tendom.

 

 

Velux