ČEPASTA FOLIJA

ČEPASTA FOLIJA:

Eurovent PM 8 N je čepasta membrana za temelje napravljena od polietilena visoke gustoće (HDPE). Konstruirana je za formiranje izolacije zgrada od vode. Ekstremno je otporna na lomljenje, te osigurava provjetravanje područja gdje je ugrađena i također štiti ovo područje od podzemnih voda i vlage. Također se koristi kao toplinski i akustički izolacijski sloj. Eurovent PM 8 N je otporna na kiseline, baze, otopine, bakterije, plijesan i korijenje biljaka.Eurovent PM 8 N je prvoklasni proizvod koji je označen originalnom naljepnicom.

Eurovent PM 8 N membrana za temelje pronalazi svoju primjenu u nekoliko područja stambenih i industrijskih zgrada. Uglavnom se koristi kao okomita izolacija temeljnih zidova, stropne i podne izolacije, ravnih krovova, uglavnom krovova zelenih vrtova, kao vodoravna izolacija zamjena za sekundarni beton (barren).Eurovent PM 8 N se koristi kao izolacija od vlage temeljnih zidova i zaštita bituminozne mase za brtvljenje kojom se zidovi izoliraju. Ugrađena između temeljnog zida i tla, predstavlja savršenu barijeru otpornu na vlagu i zaštitu od mehaničkog trganja i štetnog utjecaja drveća i grmlja. U isto vrijeme osigurava savršenu odvodnju i provjetravanje okomitih temeljnih zidova.

Kada se koristi na terasama i balkonima sprečava prodiranje vlage u betonski sloj, regulira hidrostatički tlak, predstavlja odvodni sloj koji odvodi vodu koja prodire kroz pod ili šljunak do odvodnih cijevi.

U slučaju izoliranja stropova, folija se može koristiti u postojećim i novim zgradama. U tim slučajevima, štiti stropove od vlage te osigurava jednoliko pokrov poda s betonom.

Eurovent PM 8 N je jedan od nekoliko izolirajućih materijala koji se mogu koristiti prilikom izgradnje zelenog vrta na krovu zgrade. U tim slučajevima štiti beton od kreiranja kiselih kapilara, te temelje od vlage. Savršeno odvodi vlagu biljaka s kro

Eurovent